Tuesday, 26 August 2014

inslagning spelar en mycket

Vissa företag undersöker idén om denna snabbt växande medium för fordons omslag som en effektiv reklam verktyg. Små företag, stora företag, medier och andra som vill väcka uppmärksamhet vänder sig till fordonsreklam som ett medel för detta ändamål.

Men du ska veta: fordons omslag är inte för svag i hjärtat. Medan vissa av de grundläggande fordons grafiska applikationskunskaper crossover till omslag, kräver den senare mer sofistikerade tekniker.
Så om du funderar på att ta sig livliga värld av fordons omslag, sedan läsa vidare för att lära mer om vad som krävs för att komma igång eller om du ens bör!

Att linda eller inte linda?

Fordons omslag har snabbt blivit en av de hetaste former av utomhusreklam med mediehus faktiskt köper utrymmet på släp från företag som Tesco. Din flotta av fordon kan vara tjänar du mer pengar än du tror.
De flesta stora företag som vill annonsera på deras fordon inte behöver säljas på fordons wraps. Men de höga kostnaderna jämfört med traditionella fordon grafik kommer att orsaka några enskilda aktörer och småföretagare att krypa.

Det råder ingen tvekan om att det finns mycket av värde i omslags fordon som den traditionella fordons livré ser nu inaktuell och dess enda verkliga syfte är som en form av identifikation och inte som en övertygande form av reklam.

Chanserna är om du inte funderar på att linda din flotta så finns det en god chans att dina konkurrenter, vilket gör dem ett steg före dig. Ett bra sätt att bedöma effektiviteten i omslags sedan räkna antalet wraps du ser under en månadslång period. Om du upptäcker att du vrider på huvudet varje dag, kan det vara dags att börja överväga omslag din flotta.

var börjar man?

Design: Det första stället att börja är design, som också är den svåraste att få rätt. Som om konstruktionen är felaktig hela wrap kan bli oanvändbart. De flesta omslags företag kommer inte att hålla på med designen som det tar för mycket av det tiden upp och det är osannolikt att vara bekant med din bransch och den stil du gillar att arbeta i. Även om designen är den smarta biten, designers som inte har gjort det förr kan hålla sig borta från fordons omslag, men när det kommer till kritan det inte ut att det kapacitet. Som designbyråer blir mer bekant med fordons omslag blir det lättare att komma med en effektiv design.

De bästa utskriftsresultat kommer från avancerade maskiner som HP Scitex och Vutek s som är lägre upplösning än maskiner såsom Mutoh och Mimaki, men är en bråkdel av priset och snabbare: The Print. Upplösning och Läsavstånd är den i särklass mest missförstådda begrepp inblandade i utskrift och fordon inslagindustrin. Vad de flesta människor inte inser är att synavstånd går hand i hand med upplösning och storleken på en bild (för mer information se synavstånd rapport) Det är inte alltid nödvändigt att ha en buss lindade med fotografisk kvalitet tryck vilket är 720 dpi, om din publik kommer att se det från fem meter bort och 65mph!

Så vad material?

Den självhäftande vinyl används för inslagning spelar en mycket viktig roll i longagivity på din bil wrap. Sämre vinyl kan misslyckas att göra wrap ser stökigt pupuk merk hantu hormon herbal hayati zpt asli hewan ikan gaharu durian coklat termurah och oprofessionellt och när det kommer till avlägsnande kan lämna en limrester som tar timmar, om inte dagar för att helt ta bort vilket gör det en komplett falsk ekonomi.

Avery MPI1005 EZ.

Den Avery MPI 1005 EZ är den överlägset bästa vinyl att använda som det har Easy Apply teknik som skär ner på rynkor och skador, bubblor och avfall under installationen. Det ger också 100 procent ren bort förmåga på klister om det är en sund OEM färgytan. Denna teknik minskar installationstiden, vilket innebär att dina fordon kan komma tillbaka till jobbet snabbare! Avery erbjuder också Avery® Supreme Cover är Avery garanti-system, vilket ger dig all den trygghet so

No comments:

Post a Comment