Tuesday, 26 August 2014

rmation i foku

Att skapa en broschyr är något alla kan göra nu med många broschyr göra programvara tillgänglig på Internet. De som inte har tid eller lust att göra sina egna broschyrer kan alltid hyra en av de många online och offline-skrivare som skriver ut broschyrer för dig till ett pris. Det är dock de tips för att skapa en professionell kvalitet broschyr som måste hållas i åtanke när du gör en broschyr.

Den första och bästa man kan göra innan du skapar en broschyr är att samla in och studera broschyrer som finns omkring dig. Ta reda på vad det är som sätter en design för att vara mer tilltalande än en annan. Genom att noggrant studera andra motiv kan du mycket väl utveckla din känsla för god design för att skapa en snygg broschyr. När du har fått en uppfattning om vad broschyren ska se ut, måste du bestämma vilken grupp människor du catering dina uppgifter till. Välj ett typsnitt som bäst uttrycker rösten du önskar, liksom kanske en professionell, humoristisk eller casual en, och ändå lyckas hålla ditt budskap tydligt. Det är inte tillrådligt att använda mer än två typsnitt i broschyren, som i att göra så; du distrahera läsaren från ditt meddelande. Istället för att få ut ditt budskap, kan du variera teckenstorlek på enskilda delar av design enligt dess betydelse i broschyren. Det är till någon nytta stryker fråga för framträdande eftersom det bara orsakar skräp och gör texten svårare att läsa.

Därefter kommer den del av att placera rätt information i respektive sidorna i broschyren. Bestäm vilken information som är nödvändig, och arrangera denna information för dess betydelse. Ju tydligare du är om prioriteringsordning i broschyren, desto bättre broschyren kommer att bli. För att få bästa placering för din fråga, är det bättre att göra skisser och röra sig i frågan tills du får den bästa layouten. Om du måste använda lådor och barer i broschyren, använda dem sparsamt som även om de fungerar bra för att rikta sin uppmärksamhet och separera upptagen områden, för många av dem gör din broschyr se rörigt och förvirrande. Du kan prova andra alternativ för att gruppera och separering som att göra den mer viktig information är större, djärvare och ljusare än andra uppgifter.

Se till att marknadsföra ditt företag i broschyren, eftersom detta är det främsta syftet med en broschyr! Människor är alltid bekvämare att göra med en känd person. Så om du marknadsföra dig och ditt företag med sina meriter och trovärdighet, kunden känner sig mer bekväm att göra med dig. Se till att du inkluderar sådan information i broschyren som talar för dig när du inte är där. Glöm inte att hålla sig till allmänna gäller kvalitet och ledarskap när man vill främja produkterna i ditt företag i stället, ange vad det är som du har och ingen annan har. Detta kommer att öka försäljningen till ditt företag. Vid främjandet av service och garanti i broschyren, se till att den avser även tillförlitlighet, eftersom människor behöver pålitliga och lojala tjänster när det handlar om ett företag. Du kan också överväga att inkludera vittnesmål eller kundlistor i din broschyr. Du kommer bli förvånad över de underverk goda referenser gör! Det finns ingen punkt på bland annat klichéer och trendiga jargong i din broschyr, eftersom inte alla kan förstå denna jargong. Den presumtive av broschyren går förlorad om inte alla kan förstå vad det är som du skriver ut i broschyren.

Försök att hålla en del negativa utrymmet i broschyren för att skapa en relation mellan innehåll och på sidan och ta med specifik information i fokus. Att ha några tomma eller tomrum i broschyren påverkar den övergripande tonen i lätthet och tyngd av broschyren. Oavsett design eller layout du väljer för broschyren, är det alltid bättre att hålla broschyren så enkel som möjligt. Placera bara de ingredienser som behövs för att kommunicera ditt budskap i broschyren. Om du känner för att placera grafiska element i broschyren prydnads skäl, först fråga dig själv om de hjälper att rikta läsarens uppmärksamhet eller bara fungerar som en distraktion.

Det finns hundratals pappers färger finns för att använda på broschyren. Men de mest effektiva broschyrer oftast i bara en eller två färger. Ibland, svartvita broschyrer visa sig vara mer dramatisk än färgade broschyrer. Kom ihåg att kostnaden för tryckning måste tas i beaktande när man väljer färger för broschyren. Ju fler färger det finns, desto dyrare är tryckkostnaderna. Papper för kommer i en rad olika färger, storlekar och texturer. Du kan också överväga att använda återvunnet papper som lägger en intressant stil på din broschyr design och minskar också påverkan vi gör våra naturresurser. Dock är returpapper dyrare än vanligt papper, och skulle kunna göra utskrifter av din broschyr dyrare.

No comments:

Post a Comment